آخرین اخبار
کد مطلب: 73361
تکميل 290کيلومتر راه روستايي چهارمحال وبختياري در طرح مهرماندگار قرار گرفت
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1002

به گزارش سلام لردگان به نقل از ?حسين کياني? روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: براي تکميل، احداث و آسفالت اين راه هاي روستايي در شهرستان هاي هفتگانه چهارمحال و بختياري 620 ميليارد ريال اعتبار نياز است.

وي اظهار داشت: از اين ميزان اعتبار 280 ميليارد ريال سهم استاني و مابقي از محل اعتبارات ملي روکش آسفالت تامين مي شود.

کياني با بيان اينکه تاکنون 80 ميليارد ريال از اين اعتبار تامين و 25 درصد آن تخصيص داده شده است، افزود: 35 ميليارد ريال از محل اعتبارات استاني و 45 ميليارد ريال نيز از محل اعتبارات ملي براي نگهداري، روکش آسفالت و احداث راه هاي روستايي چهارمحال وبختياري ابلاغ شده است.

رييس راه هاي روستايي اداره کل راه و شهرسازي چهارمحال و بختياري تصريح کرد: باوجود اينکه طرح هاي مهرماندگار بايد تا پايان دولت دهم تکميل و بهره برداري شوند، تکميل 290 کيلومتر راه روستايي مذکور تا پايان سال 92 پيش بيني شده است.

به گزارش ايرنا، چهارمحال و بختياري 835 روستا دارد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس